YAVUZLAR ORTAOKULU

Vizyon: Nitelikli eğitim-öğretim verip, çağın gerektirdiği donanımlara sahip bireyler yetiştirmek suretiyle, örnek bir okul olmak.

Misyon: Milli ve manevi değerlerine bağlı, okuyan, araştıran, sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen, özgüveni gelişmiş, hoşgörülü, sosyal, paylaşımcı, çevreye duyarlı insanlar yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.50
Yabancı Dil: İngilizce
Lojman: 1 - 6 daireli lojmanımız 1+1 dairelerden oluşmakta ve kalorifer ile ısınmaktadır. Evli öğretmenlerle beraber öğretmen sayısının fazla olması ve 6 dairenin yetersiz kalmasından dolayı dairelerde 3´er 4´er öğretmen beraber kalmak zorundadır. Bununla beraber zaman zaman lojmana yerleşemeyen öğretmenlerimiz de olabilmekredir. Lojmana yerleşemeyen öğretmenlerimiz müsait köy evlerinde ikamet edebilmektedir.
Servis Bilgisi: KONUKSAYAR,MEYDANLI,MUTLUŞAR,BÜKLÜMDERE,ORTAYAZI,SAÇAN,KOCAKÖY MAHALLELERİNDEN TOPLAM 14 ADET SERVİSİMİZ MEVCUTTUR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://baskaleyavuzlar.meb.k12.tr

Adres - Yavuzlar Mahallesi/Yavuzlar Sok. No62/3 Başkale VAN

Yerleşim Yeri - Yavuzlar Mahallezi Başkale-Van

Adres - Yavuzlar Mahallesi/Yavuzlar Sok. No62/3 Başkale VAN

Ulaşım hergün sabah saatlerinde köyümüzün minibüsleriyle il ve ilçe merkezine ulaşım mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 35 km uzaklıktadır.