Uzaktan Eğitim Sürecinde Milli Eğitim Bakanlığı Tarafından Gönderilen Tabletleri Öğrenci ve Velilerimize Teslim Ediyoruz.

Pandemi dolayısıyla süregelen uzaktan eğitim sürecinde, öğrencilerimizin canlı derslerine katılımlarınım sağlanması ve başta EBA olmak üzere her türlü uzaktan online eğitim materyallarından daha etkili bir şekilde faydalanabilmesi adına, Milli Eğitim Bakanlığımızca tespiti yapılan ve belirlenen okulumuzun bazı öğrencilerine tablet seti, uine Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okulumuza gönderilmiştir.

Okul müdürü Cihat ULUK ve Müdür yardımcısı Emre Samet ŞEN tarafından, isimleri bakanlıkça belirlenmiş ve kendilerine tablet seti gönderilmiş olan öğrencilerimizi tabletlerine kavuşturduk.

12.01.2021 1138

11-01-2021