6/A SINIFINDA ´´YILDIZ ÖĞRENCİ´´ UYGULAMASI

6/A sınıfı sınıf rehber öğretmeni Emre Samet ŞEN tarafından başlatılan ´´Haftanın Yıldız Öğrencisi´´ uygulamasına yeni eğitim-öğretim döneminde de devam ediliyor.

21.02.2018 583

6/A sınıfı sınıf rehber öğretmeni Emre Samet ŞEN tarafından başlatılan ´´Haftanın Yıldız Öğrencisi´´ uygulamasına yeni eğitim-öğretim döneminde de devam edildi.

Sınıf içerisinde derslerinde gayret gösteren ve örnek davranışlar sergileyen öğrencilerden biri 2 hafta boyunca Yıldız Öğrenci rozetinin sahibi oluyor. Her seferinde bir öğrencinin sahip olabildiği bu rozet sayesinde örnek davranışlar pekiştiriliyor ve diğer öğrenciler rozete sahip olabilmek için gayret ve çaba içerisine girişiyor. Bu sayede öğrencilerin sınıf içerisinde uyması gereken kurallar ve örnek davranışlar ön plana çıkarılmış oluyor.

Bu bağlamda, sınıf içerisinde derslerine karşı göstermiş olduğu gayret ve örnek davranışları neticesinde 6/A sınıfı öğrencilerinden Berfin ŞENAY 1 haftalığına Yıldız Öğrenci rozetinin sahibi oldu.

21-02-2018 21-02-2018